15 minutters opprydding for hvert rom

Hva En 15 minutters Cleanup er:

En 15 minutters Cleanup er et kort steg-for-steg guide til å rengjøre et rom i 15 minutter eller mindre. Mens rommet ikke kan være hvite hansker ren, vil det være presentabel for gjester. 15 minutters opprydding er en fin måte å opprettholde et hjem i mellom grundigere rengjorde. Disse opprydding inkluderer steg-for-trinn-instruksjoner, en liste over rekvisita, tips og linker for mer grundig informasjon.

link: RENHOLD

Hva En 15 minutters Cleanup er ikke:

En 15 minutters Cleanup er ikke den eneste vaske diett du trenger for å holde hjemmet i tip top form. Det er ikke en intens rengjøring, men bare en kort pickup av et rom. For virkelig å holde et hjem rent, vil mer grundig arbeid må gjøres i henhold til rengjøring tidsplan. Før intenst rengjøre et rom, er det en god idé å starte med det rommet rask 15 minutters Cleanup.

De opprydding:
15 Minute overflate Cleanup

Dette opprydding kan fungere for formelle og uformelle oppholdsrom og sittegrupper. Det fungerer også for formelle spisesaler, og andre rom der underholdende er gjort. Ideen med denne oppryddingen er å få rommet klar for gjester, eller hendelser uten å bruke mye tid på detaljene.

15 Minute Kitchen Cleanup

Kjøkkenet opprydding tar sikte på å fjerne søppel, skitne retter, og uønskede elementer fra et kjøkken, noe som gjør den klar til å brukes, eller i god form for gjestene å være rundt. Selv om du ikke skrubbe ut kjøleskapet, eller ren under vasken i denne opprydding, vil du fjerne eventuelle uakseptable søppel og retter, noe som gjør kjøkkenet rent og rot gratis.

15 minutt bad Cleanup

Badet opprydding hjelper deg raskt organisere og tørke ned bad overflater. Dette opprydding vil arbeide for å opprettholde din ukentlige bad scrub ned, eller få et bad klar i en hast når uventede gjester dukker opp.

15 Minute barnerom Cleanup

Dette barnerom opprydding er flott for foreldre på et tap for hvor du skal begynne når de står overfor et katastrofeområde barnerommet. Den er også perfekt for eldre lesere som faktisk kan følge listen seg ​​til å sitt rom rent. Skrive den ut for dem og se på som en hele dagen ork blir til en 15 minutters mirakel.

Som mange mennesker, jeg vanligvis la rengjøring mitt eget soverom for sist. Etter en travel dag eller uke, kan et soverom være i forferdelig form. Dette opprydding vil opprettholde et soverom eller gi den en rask pickup akkurat i tide for en god natts søvn.

15 Minute Dorm Room Cleanup

Dorm room opprydding er for de som bor i et veldig lite område som en effektivitet leilighet, eller campus boliger. Disse små steder kan raskt fylles opp med søppel og søppel, men dette rask opprydding vil bidra til å organisere selv worst-case scenario.

Hvorfor en 15 minutters Cleanup Works:
En 15 minutters Cleanup fungerer fordi den anerkjenner at det er tre typer elementer vi trenger for å rydde opp i et rom. Alt faller inn i en av tre kategorier

Trash
Ting som ikke hører hjemme i rommet.
Ting som hører hjemme i rommet, på et annet sted.

Har bare noen få kategorier for å sortere elementer inn gjør en pickup kjøre jevnere. 15 minutters opprydding også arbeide fordi de er laget for å opprettholde et rom. Å ha en 15 minutters Rengjøring session i et rom flere ganger i uken vil holde hjemmet ser flott mellom flere intense rengjorde.

Mer intens opprydding:

Hvis du trenger litt mer intens opprydding, kan du prøve følgende. Disse opprydding vil ta deg mellom 1-2 timer per rom, avhengig av hvor mye rengjøring de har hatt i det siste. Når du gjør ditt rengjøring tidsplan, kan du bruke 15 minutters opprydding og Intense opprydding sammen for å skape et helt rent hjem.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: